Bencinski motorji z direktnim vbrizgom niso več nobena novost in vedno več proizvajalcev vozil se odloča za agregate z direktnim vbrizgom, predvsem zaradi boljšega izkoristka. Posledično se tudi proizvajalci avtoplinskih sistemov prilagajajo tržišču ter “bol ali majn” uspešno poizkušajo razviti avtoplinske sisteme za direkni ubrizg.
V podjetju PLINEKS vgrajujemo avtoplinske sisteme 14ih različnih svetovno priznanih proizvajalcev. Z veseljem lahko obvestimo vse voznike motorjev z direktnim vbrizgom, da sta do sedaj uspešno rezvila ter preizkusili takšne avtoplinske sisteme dva podjetja, in sicer gre za podjetje REG-OMVL ter ZAVOLI. Prav slednji je trenutno edini, kateri je usposobil najmodernejši laboratorij izključno za razvijanje ter testiranje ne samo FSI agregatov ampak kompletne ponudbe agregatov z direktnim ubrizgom.

V ponos nam je tudi povabilo podjetja Zavoli za stokovno izobraževanje, zahvaljujemo pa se za vso tehnično podporo pri vgradnji takšnih sistemov. Smo tudi eni prvih, ki smo uspešno predelali Mazdo CX7 (z avtoplinsko fazo 2) ter Pegeota 308 THP; slike v nadaljevanju.

Lep pozdrav,
Dr. Pogorevc Primož
Mag. Brajlih Tomaž