Cena lpg, ki označuje mednarodno okrajšavo liquefield petroleum gas in v slovenskem prevodu predstavlja utekočinjeni naftni plin je izjemno ugodna v primerjavi z ostalimi gorivi, zato je avtoplin vse bolj uveljavljena pogonska tehnologija in se za njo odloča vse več ljudi. Predelava na plin je na voljo po izjemno ugodni ceni, obenem pa so vozila na avtoplin prijazna, varna ter imajo izboljšano vozno dinamiko, kar pomeni, da je avtoplin najpomembnejša in najbolj razširjena alternativa klasičnim gorivom. Avtoplin, ki je v našem podjetju na voljo po ugodni ceni uporablja že već ko 9 milijonov avtomobilov po vsem svetu, zato ne čudi, da je vgradnja avtoplina vse bolj popularna tudi v Ljubljani in ostalih mestih v Sloveniji. V našem podjetju Plineks vam v certificiranem avtoservisu nudimo prezentacijo, kjer predstavimo avtoplin in vse njegove prenosti ter servis in vgradnjo avtoplinskih sistemov od svetovno priznanih proizvajalcev, obenem pa imamo na voljo tudi lasten profesionalni avtoplinski sistem Plineks Pro, ki je zaščiten s patenti in nad katerim so naše stranke izjemno navdušene. Prepričani smo, da boste navdušeni tako nad kakovostjo kot tudi ceno lpg in se boste strinjali z našimi strankami, da gre pri nas za najboljšo predelavo na plin v Sloveniji.

avtoplin cena

Cena lpg je izjemno ekonomična in zagotavlja prihranek

Pomemben vidik pri vsakem nakupu, ne glede na to ali gre za manjše ali večje nakupe, je ekonomičnost in nič drugače ni pri odločanju o tem, katero gorivo bomo uporabljali za naše osebno vozilo. Včasih je veljalo, da je dizel gorivo najcenejše, sedaj pa se vse več ljudi odloča za predelavo iz standardnih goriv na avtoplin, saj je cena lp izjemno nizka v primerjavi z ostalimi gorivi in zagotavlja velik prihranek. Prihranek denarja oz. razlika med avtoplinom in bencinom se gibljene nekje med 45% in 55% procentov, kar pomeni, da privarčujete skoraj polovico denarja, ki bi ga porabili za nakup bencina. Čeprav je začetna investicija vgranje avtoplina nekoliko večja, vam nudimo plačilo na obroke, obenem pa se vam bo investicija kmalu povrnila, od takrat naprej pa boste zaradi nizke cene lpg beležili zgolj prihranek in verjamemo, da boste navdušeni. Poleg ekonomičnega razloga govori v prid avtoplina tudi manjša obraba mehanskih delov motorja zaradi čistega izgorevanja, kar pomeni, da se bo življenjska doba vašega motornega olja podaljšala, prav tako se bo podaljšala trajnost izpušnega sistema, umiril se bo tek motorja, kar bo vodilo v daljšo življenjsko dobo vozila, manjše stroške in manj servisov. Na naši spletni strani imamo na voljo poseben program, s katerim si lahko izračunate prihranek, ki ga boste dosegli z našo strokovno predelavo vozila.

Ugodna cena lpg in skrb za okolje

Živimo v času, ko je skrb za okolje izjemno pomembno, zato je nujno, da se zavedamo, kako pomemben problem je onesnaževanje okolja in da naredimo korak naprej v smeri čim bolj ugodnega in čistega bivanja. Vozila na avtoplin veliko manj onesnažujejo okolje, kot je to v navadi pri ostalih gorivih, saj gre za čisto izgorevanje in verjamemo, da si tudi vi želite prispevati svoj delček k manjšemu onesnaževanju okolja, ki botrujejo spreminjanju vremenskim razmer in globalnemu segrevanju. Uporaba avtoplina znižuje emisije škodljivih plinov v okolje, zato ja avtoplin obravnavan kot zeleno gorivo. Pomembna stvar je tudi mogoča uveljavitev ekološkega davka, ko naj bi plačevali davek glede na gorivo, ki ga imate v vozilu in z veseljem lahko povemo, da bo avtoplin obravnavan kot manjši onesnaževalec in bodo tako pristojbine zanj veliko manjše. Skrb za okolje in ugodna cena avtoplina ter manjša obraba motorja in vozila so glavne prednosti vgradnje avtoplina v našem servisu v Ljubljani in upamo, da se boste pridružili našim zadovoljnim strankam. Prvi v Sloveniji nudimo tudi brezplačno diagnostiko za ugotovitev napak v primeru nepravilnega delovanja avtoplinskega sistema, tako da sta nakup in vgradnja popolnoma varna.

Cene lpg

Cena avtoplina in kakovost vas bosta prepričala

Avtoplin je kakovostno in izjemno ugodno gorivo, za katerega smo prepričani, da bo v prihodnosti vse bolj uveljavljen, saj zagotavlja velik prihranek denarja ter obenem kakovostno delovanje motorja in vozila ter ugodno vpliva na okolje. V podjetju Plineks zagotavljamo našim strankam vgradnjo enega izmed vrhunskih avtoplinskih sistemov, odvisno od tega, kateri je najbolj primeren za vaš avto. Nudimo garancijsko dobo osem let brez omejitve kilometrov, obenem pa zagotavljamo brezplačno možnost nadomestnega vozila v času, ko vam v vaše vozilo vgrajujemo avtoplinski sistem. Predelava na plin po ugodni ceni je sedanjost in prihodnost vseh tistih, ki se zavedajo kakovosti in skrbi za okolje, v našem podjetju pa zagotavljamo najboljšo predelavo na plin po izjemno ugodni ceni in verjamemo, da vas bo avtoplin navdušil. V kolikor imate glede cene lpg ali katere druge stvari kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja, se posvetovali z vami o možnosti predelave, načinih in seveda tudi ceni. Mi smo pravi naslov za avtoplin.