Za potrošnika je najbolj stimulativen parameter pri odločitvi za vgradnjo avtoplinskega sistema v avtomobil razlika v ceni med avtoplinom in bencinom, saj mu le ta prinaša direktni prihranek in se giblje med 45 in 55%.
Drugi pomemben parameter je ta, da avtoplin s čistim izgorevanjem ugodno vpliva na manjšo obrabo mehanskih delov motorja, podaljša življensko dobo motornemu olju (ker se z njim ne meša kot bencin), podaljša življensko dobo izpušnemu sistemu, umiri tek motorja…

Tretji pomemben parameter pa je ekologija. Vsakodnevno smo priča spreminjanju vremenskih razmer, ki so posledica onesnaževanja in v naši moči je, da vsak kot posameznik prispevamo k omilitvi le tega – prvi korak, ki ga lahko stori vsak posameznik na tej poti je uporaba avtoplinskega pogona.
Ob napovedanem ekološkem davku bodo vozila z vgrajenim avtoplinskim sistemom obravnavana v razredu manjših onesnaževalcev in bodo pristojbine zanje manjše.

Vozilo z vgrajenim avtoplinskim sistemom je lažje prodajno, sam sistem pa vozilu dvigne tudi ceno napram bencinskemu.

V podjetju PLINEKS d.o.o. pa smo kot prvi na tržišču za Vas pripravili posebno ponudbo, po kateri se avtoplinski sistem obročno poplača sam in je vaša investicija zanj praktično 0 EUR.

Več o tem s klikom tukaj…