Vozila s pogonom na avtoplin postajajo zaradi svoje ekonomičnosti vedno bolj uveljavljena pogonska tehnologija. Avtoplin se je uveljavil kot najpomembnejša in najbolj razširjena alternativa klasičnim gorivom, uporablja ga že več kot 9 milijonov avtomobilov po vsem svetu. Vozila na avtoplinski pogon so okolju prijaznejša, varnejša in imajo izboljšano vozno dinamiko.
Na našem certificiranem avtoservisu vam nudimo prezentacijo, servis in vgradnjo avtoplinskih sistemov različnih svetovno uveljavljenih proizvajalcev z garancijo, za vgrajen avtoplinski sistem izdelamo tudi vso potrebno dokumentacijo. Možnost plačila na 24 obrokov. Edini na našem tržišču uporabljamo aditiv V-Lube za zaščito sesalnih in izpušnih ventilov pri vožnji na plin, kateri ima celo TÜV certifikat.

Predstavitev delovanja si lahko ogledate tukaj :

Kot prvi v Sloveniji pa nudimo tudi brezplačno diagnostiko za ugotovitev napake v primeru nepravilnega delovanja kateregakoli avtoplinskega sistema, in to na našem matičnem servisu.

Izračunajte si prihranek, ki ga lahko dosežete s strokovno predelavo vašega vozila. Kontaktirajte naše strokovnjake in se z njimi posvetujte o možnostih, načinih in ceni predelave.