PLINEKS FINANCIRANJE

(novo)

plineks-logo1

Brez dodatne investicije* do avtoplina v vašem avtu. 

Plineks financiranje, kjer vam bomo z izračunom prihranka, razlike cene bencina do cene avtoplina, določili višino obroka in število mesečnih obrokov.

Višina obroka je odvisna od: ročnosti plačila, prevoženih kilometrov in porabe goriva na letnem nivoju (najnižji mesečni obrok je 50,00 EUR).

Prvi obrok zapade v plačilo šele po prvem mesecu prihranka.

 

 Izračunajte svoj prihranek in začnite varčevati že danes. 
Izračun prihranka
Povpraševanje

Dosegljivi smo tudi preko telefonske številke 041 30 00 20

*V kolikor povprečno dnevno prevozite vsaj 30 km  in je povprečna poraba goriva vašega avtomobila le 8 litrov na 100 km, potem je vaša investicija pokrita s prihrankom, ki nastane iz razlike cen bencina in avtoplina. Že v roku dveh let.

OSTALE MOŽNOSTI FINANCIRANJA

nlb-logo

V kolikor ste komitent NLB banke in imate kartice VISA. MASTERCARD ali KARNTA,  lahko plačate nakup obveznosti pa poravnate v prihodnjih mesecih.

Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno. Ob plačilu s kartico bo banka za celotni znesek nakupa zmanjšala razpoložljivi limit porabe na kartici. Po izvedenem mesečnem plačilu porabe bo banka za višino poravnanega obroka sprostila razpoložljivi limit porabe na kartici. Če bi želeli obstoječ limit porabe na vaši kartici povišati, lahko oddate vlogo za povečanje limita prek NLB Klika ali v NLB poslovalnici.

Več informacij dobite na naslednji povezavi:

Nakupi na obroke