PLINEKS FINANCIRANJE

(novo)

plineks-logo1

Brez dodatne investicije* do avtoplina v vašem avtu. 

Plineks financiranje, kjer vam bomo z izračunom prihranka, razlike cene bencina do cene avtoplina, določili višino obroka in število mesečnih obrokov.

Višina obroka je odvisna od: ročnosti plačila, prevoženih kilometrov in porabe goriva na letnem nivoju (najnižji mesečni obrok je 50,00 EUR).

Prvi obrok zapade v plačilo šele po prvem mesecu prihranka.

 

 Izračunajte svoj prihranek in začnite varčevati že danes. 
Izračun prihranka
Povpraševanje

Dosegljivi smo tudi preko telefonske številke 041 30 00 20

*V kolikor povprečno dnevno prevozite vsaj 30 km  in je povprečna poraba goriva vašega avtomobila le 8 litrov na 100 km, potem je vaša investicija pokrita s prihrankom, ki nastane iz razlike cen bencina in avtoplina. Že v roku dveh let.

OSTALE MOŽNOSTI FINANCIRANJA

banka-koper

Vsaj 10 % od zneska kredita kupec plača z Maestro kartico preko POS terminala, kredit se odplačuje preko trajnega naloga iz TRR-ja kupca.

  • od 250,00 EUR do 2.500,00 EUR
  • odplačilna doba kredita do treh let
  • fiksna obrestna mera

Več informacij dobite na naslednji povezavi:

1 2 3 Kredit

nlb-logo

V kolikor ste komitent NLB banke in imate kartice VISA. MASTERCARD ali KARNTA,  lahko plačate nakup obveznosti pa poravnate v prihodnjih mesecih.

Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno. Ob plačilu s kartico bo banka za celotni znesek nakupa zmanjšala razpoložljivi limit porabe na kartici. Po izvedenem mesečnem plačilu porabe bo banka za višino poravnanega obroka sprostila razpoložljivi limit porabe na kartici. Če bi želeli obstoječ limit porabe na vaši kartici povišati, lahko oddate vlogo za povečanje limita prek NLB Klika ali v NLB poslovalnici.

Več informacij dobite na naslednji povezavi:

Nakupi na obroke

Diners-Club-Logo-and-Wordmark-300x225

Ohranjamo tisto, kar vam, imetnikom kartice Diners Club, najbolj ugaja. NAKUP NA 24 OBROKOV!

Nakupi na obroke vam v teh turbulentnih časih omogočajo, da si lahko privoščite vse tisto, kar si želite in potrebujete. Vaša kartica Diners Club vam ponuja možnost nakupe na obroke in tako razbremenitev vaših finančnih obveznosti na manjše zneske.

Ponujamo vam storitev plačila do 24 obrokov. Prepričani smo, da vam bo to koristilo in vam olajšalo nakup v različnih življenjskih okoliščinah.

Nakupi na obroke z vašo kartico Diners Club so prijazni in hitri, ker ne potrebujete dodatne dokumentacije, samo kartico in podpis. Poleg tega imate posebni obročni limit, tako da lahko še vedno normalno uporabljate kartico.