Bencinski motorji z direktnim vbrizgom niso več nobena novost in vedno več proizvajalcev vozil se odloča za agregate z direktnim vbrizgom, predvsem zaradi boljšega izkoristka. Posledično se tudi proizvajalci avtoplinskih sistemov prilagajajo tržišču ter “bol ali majn” uspešno poizkušajo razviti avtoplinske sisteme za direkni ubrizg..
V podjetju PLINEKS vgrajujemo avtoplinske sisteme 14ih različnih svetovno priznanih proizvajalcev. Z veseljem lahko obvestimo vse voznike motorjev z direktnim vbrizgom, da sta do sedaj uspešno rezvila ter preizkusili takšne avtoplinske sisteme dva podjetja, in sicer gre za podjetje REG-OMVL ter ZAVOLI. Prav slednji je trenutno edini, kateri je usposobil najmodernejši laboratorij izključno za razvijanje ter testiranje ne samo FSI agregatov ampak kompletne ponudbe agregatov z direktnim ubrizgom.
S ponosom lahko tudi povemo, da smo prvi v SLoveniji, ki smo uspešno predelali Golfa 1.4 TFSI, 1.6 FSI in tudi močnejšo ter tehnično težjo različico Golfa 2.0 GTI TFSI.
Lep pozdrav,
Dr. Pogorevc Primož
Mag. Brajlih Tomaž