Bencinski motorji z direktnim vbrizgom niso več nobena novost in vedno več proizvajalcev vozil se odloča za agregate z direktnim vbrizgom, predvsem zaradi boljšega izkoristka. Posledično se tudi proizvajalci avtoplinskih sistemov prilagajajo tržišču ter “bol ali majn” uspešno poizkušajo razviti avtoplinske sisteme za direkni ubrizg.Uggs Outlet Online.
V podjetju PLINEKS vgrajujemo avtoplinske sisteme 14ih različnih Cisco 640-692 svetovno priznanih proizvajalcev. Z veseljem lahko obvestimo vse voznike motorjev z direktnim vbrizgom, da sta do sedaj uspešno rezvila ter preizkusili takšne avtoplinske sisteme dva podjetja, in sicer gre za podjetje REG-OMVL ter ZAVOLI. Prav slednji je trenutno edini, kateri je usposobil najmodernejši laboratorij izključno za razvijanje ter testiranje ne samo FSI agregatov ampak kompletne ponudbe agregatov z direktnim ubrizgom.
S ponosom lahko tudi povemo, da smo prvi v Cisco 700-501  Sloveniji, ki smo uspešno predelali Golfa 1.4 TFSI, 1.6 FSI in tudi močnejšo ter tehnično težjo različico Golfa 2.0 GTI TFSI.Cheap Uggs Outlet.
Lep pozdrav,
Dr. Pogorevc Primož
Mag. Brajlih Tomaž