Vas zanima kdo so vozniki, ki so najbolj prijazni do okolja in narave v Sloveniji? Nas je zanimalo, zato smo naredili manjšo raziskavo.

Preverili smo koliko vozil je bilo predelanih v zadnjih letih pri podjetju Plineks d.o.o in jih razvrstili po  blagovnih znamkah. Na grafu lahko vidite, da so trenutni absolutni zmagovalci za najbolj osveščene voznike lastniki avtomobilov Renault. Na drugem mestu so vozniki avtomobilske znamke Mazda, tesno pa jim sledijo vozniki znamk Opel, Mercedes Benz, Ford, BMW, Honda, Volkswagen, Citroen in Audi.

S klikom na omenjene blagovne znamke lahko preverite predelana vozila na avtoplin ali obiščete galerijo avtov z vgrajenim avtoplinskim sistemom – GALERIJA

Prepričani smo, da so najbolj osveščeni pravzaprav vsi vozniki, ki so se že odločili za predelavo svojega jeklenega konjička na avtoplin. Če še niste med njimi je sedaj pravi čas, da razmislite. Možnost brezplačne vgradnje avtoplinskega sistema Plineks pa imate že s sodelovanjem v eni izmed mnogih nagradnih iger.

Sodelujte v nagradni igri “PAMETNO JE IMETI AVTO NA PLIN” in se potegujte za avtoplinski sistem PLINeks in ostale privlačne nagrade.